free bootstrap template

Enkele eenvoudige tips om energie te besparen:

Tip 1
Maak er een gewoonte van om bij het verlaten van de woonkamer de deur naar de koudere hal of gang dicht te doen, een kleine moeite die u direct geld oplevert in de vorm van lagere stookkosten.

Tip 2
Isoleer de leidingen die onder vloeren of in ruimten die u niet wenst te verwarmen lopen. Dit levert direct een aantrekkelijke besparing op de stookkosten op.

Tip 3
Denk bij het vervangen van uw ketel ook eens aan het aanpassen van de radiatoren in de woonkamer en keuken zodat uw HR ketel op een zo laag mogelijke watertemperatuur werkt. Dit levert het hoogst mogelijke ketelrendement op.

Tip 4
Ook het isoleren van uw woning kan aantrekkelijk, en hoeft niet al te ingewikkeld te zijn. Door deuren en ramen te voorzien van tochtstrips en de brievenbus van een binnenklep of borstel voorkomt u al veel tochtklachten en het levert ook nog een besparing in de stookkosten op.

LET OP! Dicht nooit roosters of kieren af die bewust zijn aangebracht, deze zijn mogelijk nodig voor de ventilatie of verbrandingsluchttoevoer. Indien u uw open toestel vervangt door een gesloten HR toestel kunnen wij u adviseren welke luchttoevoeren eventueel afgesloten kunnen worden.

Tip 5
Tot slot de meest voor de hand liggende tip. Stel ruim voor u het huis voor langere tijd verlaat, of voor u naar bed gaat de thermostaat in op de nachttemperatuur. Stel zelf proefondervindelijk de optimale uitschakeltijd vast. Dit is per woning anders door de toegepaste isolatie. Met andere woorden het ene huis koelt sneller af dan het andere.

We zijn dealer van o.a. de volgende merken:

Adres:
Chromiumweg 151
3812 NM Amersfoort

Contact:
Email: info@verhoeven-service.nl
Telefoon: 033 455 5259
Mobiel: 06 2184 7707


  • KvK: 32118183
  • BTW: NL001953344B63
  • IBAN: NL39ABNA0424283387